Keltai ir kruizai tarp Vokietijos ir Švedijos

Vokietiją ir Švediją gerai susisiekia keleiviniai ir krovininiai keltai. Yra mažiausiai keturi reguliarūs keltų maršrutai, jungiantys Vokietiją ir Švediją. Vokietijoje keltai išplaukia iš Kylio, Liubeko (Travemiunde) ir Rostoko uostų. Švedijoje keltai išplaukia iš Geteborgo, Malmės ir Treleborgo. Kelti iš Vokietijos į Švediją keltu gali būti greitesnis ir patogesnis būdas nei važiuoti per Daniją. Daugelis keltų siūlo naktinius išvykimus, todėl tai itin patogu.

Daugelis keltų jungia šiaurinę Vokietiją su pietų Švedija.
Daugelis keltų jungia šiaurinę Vokietiją su pietų Švedija.

Faktai + skaičiai

Aktyvūs keltų maršrutai 4+ (žr. toliau)
Pagrindiniai keltų operatoriai 3 – Stena Line, Finnlines ir TT-Line
Kirtimai per dieną 16+

Keltų maršrutai

Maršrutas Pastaba
Rostokas – Trelleborgas Vienas populiariausių maršrutų tarp Vokietijos ir Švedijos. Tarp „Stena Line“ ir „TT-Line“ yra daug išvykimų visą dieną ir naktį.
Kylis – Geteborgas Nišinis maršrutas, jungiantis Kylį su antruoju pagal dydį Švedijos miestu. Stena Line šiuo maršrutu plaukia kasdien nakvyne keltu. Piko metu į maršrutą gali būti įtrauktas antras keltas, suteikiantis du išvykimus per dieną kiekviena kryptimi.
Liubekas/Travemiundė – Malmė „Finnlines“ jungia Liubeką (Travemiundės uostą) su Malme, 2–3 išvykimai per dieną kiekviena kryptimi. Šis maršrutas labai orientuotas į krovinių ir sunkvežimių vairuotojus, tačiau laukiami ir paprasti keleiviai. Malmė yra kitoje Øresund tilto iš Kopenhagos pusėje.
Liubekas/Travemiundė į Treleborgas Valdo TT-Line su keliais kasdieniais išvykimais.

Keltų operatoriai

Pagrindiniai keltų operatoriai tarp Vokietijos ir Švedijos yra Stena Line, Finnlines ir TT-Line. Patirtis laive gali labai skirtis priklausomai nuo konkretaus maršruto, metų laiko ir laivo. Paprastai keltų maršrutai tarp Suomijos ir Švedijos yra naudingesni, palyginti su kitais maršrutais Baltijos jūroje.


Kiti Baltijos keltų maršrutai


Keltų bilietų paieška

Šiame puslapyje minimus maršrutus galima užsisakyti tiesiogiai su FerryScan! Mes padėsime jums kiekviename užsakymo proceso etape.

Ieškokite kelionių čia
Kelto skenavimo logotipas
Sklandžiam svetainės veikimui, jūsų naršymo patirties gerinimui bei rinkodarai naudojame slapukus. Spausdami sutinku ar toliau naršydami svetainėje, Jūs sutinkate su slapukų įrašymu. Daugiau informacijos