Keltai ir kruizai tarp Švedijos ir Estijos

Iš Stokholmo srities reguliariai kursuoja keleiviniai ir krovininiai keltai į Estijos Talino ir Paldiski uostus. Keltai iš Stokholmo išvyksta iš miesto centro, taip pat iš netoliese esančio Kapellskär uosto. Kapellskär yra maždaug 90 km į šiaurę nuo paties Stokholmo. Visiems keltams iš Paldiski reikalinga transporto priemonė (transporto priemone laikomas ir dviratis). Keleiviams be transporto priemonės yra galimybė, kurią „Tallink-Silja“ valdo iš Stokholmo centro tiesiai į Taliną. Kiti keltų operatoriai pasiūlė maršrutą iš Stokholmo – Talino sezoniškai (pvz., Viking Line), nors šiuo metu Tallink-Silja yra vienintelė galimybė.

Yra keli maršrutai iš Talino ir Paldiski į Stokholmo sritį Švedijoje.
Yra keli maršrutai iš Talino ir Paldiski į Stokholmo sritį Švedijoje.

Faktai + skaičiai

Aktyvūs keltų maršrutai 2 – Žr. toliau
Pagrindiniai keltų operatoriai DFDS ir Tallink-Silja
Kirtimai per dieną 3

Keltų maršrutai

Maršrutas Pastaba Užsakymo informacija
Kapellskär į Paldiskį Eksploatuoja DFDS ir Tallink-Silja krovininiams sunkvežimiams ir keleiviams su transporto priemonėmis. Šis keltų maršrutas patogus keliaujantiems su transporto priemonėmis, nes Paldiski ir Kapellskär miestai yra gerokai už Talino ir Stokholmo ribų.
Stokholmas – Talinas Ištisus metus veikia Tallink-Silja ir kartais Viking Line, taip pat pagal sezoninį poreikį. Keltai iš Stokholmo į Taliną paprastai trumpam sustoja Alandų salose. Rašymo metu šis keltas kursuoja kas antrą dieną, nors vasarą dažniausiai plaukia kasdien.

Keltų operatoriai

Pamatysite, kad keltų variantai iš Talino ir Stokholmo bus patogiausi keleivių požiūriu. Tačiau, atsižvelgiant į tai, ko ieškote (pavyzdžiui, sunkvežimių vairuotojų), pirmenybė gali būti teikiama paprastiems krovininiams keltams, išvykstantiems iš Paldiski ir Kapellskär.

DUK

Kiek keltų yra tarp Švedijos ir Estijos?

Tarp Švedijos ir Estijos yra du pagrindiniai maršrutai: iš Stokholmo į Taliną ir iš Kapellskär į Paldiskį. Tiek Kapellskär, tiek Paldiski yra labai arti Stokholmo ir Talino sostinių.

Ar yra keltas iš Stokholmo į Taliną?

Šiuo metu iš Stokholmo tiesiai į Taliną kursuoja vienas Tallink-Silja valdomas keltas. Kiti operatoriai, tokie kaip „Viking Line“, retkarčiais siūlo šį maršrutą.

Kokie keltų operatoriai plaukia iš Estijos į Švediją?

Iš Estijos šiuo metu į Švediją plaukia du keltų operatoriai: DFDS ir Tallink-Silja.


Kiti Baltijos keltų maršrutai


Keltų bilietų paieška

Šiame puslapyje minimus maršrutus galima užsisakyti tiesiogiai su FerryScan! Mes padėsime jums kiekviename užsakymo proceso etape.

Ieškokite kelionių čia
Kelto skenavimo logotipas
Sklandžiam svetainės veikimui, jūsų naršymo patirties gerinimui bei rinkodarai naudojame slapukus. Spausdami sutinku ar toliau naršydami svetainėje, Jūs sutinkate su slapukų įrašymu. Daugiau informacijos