Keltai ir kruizai tarp Danijos ir Švedijos

Šiuo metu tarp Danijos ir Švedijos uostų reguliariai kursuoja keturi keltai. Dėl Øresund tilto, palyginti su kitomis Baltijos jūros šalimis, tarp Danijos ir Švedijos keltų srautas paprastai yra mažesnis. Jei važiuojate į / iš Šiaurės Danijos, keltas tarp Frederikshavn ir Geteborgo gali sutaupyti daug laiko. Populiariausias maršrutas yra tarp Helsingør (Danija) ir Helsingborgo (Švedija), kuris yra trumpas 20 minučių perėjimas per 5 km (3 mylių) sąsiaurį. Kiti maršrutai yra tarp Frederikshavn ir Geteborgo, Grenaa ir Halmstad bei Bornholmo ir Ystad. Populiarūs keltų operatoriai yra Stena Line, Bornholmslinjen ir Øresundslinjen.

Žemėlapis, kuriame rodomi dabartiniai keltai tarp Danijos ir Švedijos
Žemėlapis, kuriame rodomi dabartiniai keltai tarp Danijos ir Švedijos

Faktai + skaičiai

Aktyvūs keltų maršrutai 4 – Žr. toliau
Pagrindiniai keltų operatoriai Stena Line, Bornholmslinjen, Øresundslinjen
Kirtimai per dieną 10+

Keltų maršrutai

Maršrutas Pastaba Užsakymo informacija
Grenaa – Halmstadas Populiari vieta Stena Line keltuose, kur paprastai keliaujant reikalinga transporto priemonė. Paprastai kiekviena kryptimi per dieną išplaukia du keltai, kelionė trunka nuo keturių iki penkių valandų.
Frederikshavn – Geteborgas Greitas (3 val. 30 minučių) kelto maršrutas tarp dviejų šalių iš Stena Line, taip pat reikalinga transporto priemonė (pėstinių keleivių negalima). Paprastai kiekviena kryptimi per dieną kursuoja mažiausiai trys keltai, o vasaros mėnesiais galima kursuoti daugiau.
Bornholmas – Istadas „Bornholmslinjen“ perveža tarp Bornholmo ir Ystado per 1 valandą 20 minučių. Keltų išvykimų skaičius per dieną paprastai yra keturi, nuo ryto iki vakaro.
Helsingør – Helsingborgas Visą parą vietinis transportas tarp to paties pavadinimo miestų Danijoje ir Švedijoje vos per 20 minučių. Yra daug bilietų. Taip pat apima krovinių gabenimą. Operatorius yra Øresundslinjen, priklausanti tai pačiai įmonei kaip ir Bornholmslinjen.

Keltų operatoriai

Keltų operatoriai, plaukiojantys tarp Danijos ir Švedijos, yra labai didelio dydžio ir apimties. Stena Line yra didžiausia operatorė, turinti daugiausiai maršrutų ir didžiausius laivus. Bornholmslinjen yra mažesnis operatorius, turintis vieną maršrutą tarp Bornholmo ir Ystado. Øresundslinjen vykdo trumpą 20 minučių kirtimą tarp Helsingør ir Helsingborg.

DUK

Kiek keltų yra tarp Danijos ir Švedijos?

Šiuo metu tarp Danijos ir Švedijos reguliariai kursuoja keturi keltai, o populiariausias maršrutas yra tarp Helsingør ir Helsingborg.

Kokie yra keltų maršrutai tarp Danijos ir Švedijos?

Keltų maršrutai tarp Danijos ir Švedijos yra tarp Helsingør ir Helsingborg, Frederikshavn ir Geteborgo, Grenaa ir Halmstad bei Bornholmo ir Ystad.

Kokie yra keltų operatoriai tarp Danijos ir Švedijos?

Šiuo metu keltų operatoriai tarp Danijos ir Švedijos yra Stena Line, Bornholmslinjen ir Øresundslinjen.


Kiti Baltijos keltų maršrutai


Keltų bilietų paieška

Šiame puslapyje minimus maršrutus galima užsisakyti tiesiogiai su FerryScan! Mes padėsime jums kiekviename užsakymo proceso etape.

Ieškokite kelionių čia
Kelto skenavimo logotipas
Sklandžiam svetainės veikimui, jūsų naršymo patirties gerinimui bei rinkodarai naudojame slapukus. Spausdami sutinku ar toliau naršydami svetainėje, Jūs sutinkate su slapukų įrašymu. Daugiau informacijos