Keltai ir kruizai tarp Švedijos ir Lenkijos

Lenkiją su Švedija jungia daugybė keleivinių ir krovininių keltų. Keltu tarp Lenkijos ir Švedijos kirsti daug greičiau nei sausuma per Daniją. Svarbūs keltų uostai Lenkijoje yra Gdanskas, Gdynė ir Świnoujście. Švedijoje keltai į Lenkiją plaukia iš Trelleborgo, Istado, Karlskronos ir Nynäshamno (Stokholmas) uostų. Kai kurie keltai tarp Lenkijos ir Švedijos skirti tik keleiviams, keliaujantiems su transporto priemonėmis.

Švedija yra gerai sujungta su Lenkija keltais, o maršrutai jungia pagrindinius Švedijos ir Lenkijos uostus.
Švedija yra gerai sujungta su Lenkija keltais, o maršrutai jungia pagrindinius Švedijos ir Lenkijos uostus.

Faktai + skaičiai

Aktyvūs keltų maršrutai 4+ (žr. toliau)
Pagrindiniai keltų operatoriai 4 – Unity Line, Polferries, TT-Line, Stena Line (žr. toliau)
Kirtimai per dieną 16+

Keltų maršrutai

Maršrutas Pastaba
Ystadas į Świnoujście Valdo „Unity Line“ ir „Polferries“ su daugybe išvykimų kiekviena kryptimi kiekvieną dieną. Tinkama alternatyva pasiekti Vokietiją iš Švedijos, nes Świnoujście yra pasienyje su Vokietija.
Nynäshamn (Stokholmas) į Gdanską Tai vienintelis maršrutas, jungiantis Lenkiją su Stokholmo sritimi, kurį valdo „Polferries“. Nynäshamnas yra tik 50 km į pietus nuo Stokholmo.
Trelleborgas į Świnoujście TT-Line jungia Trelleborgą su Swinoujście su keliais išvykimais kiekvieną dieną. Bendras kirtimo laikas yra 6-7 valandos.
Karlskrona į Gdynę „Stena Line“ jungia Karlskroną su Gdynia ir didesniu Lenkijos „Trejybės“ regionu. Kiekvieną dieną siūlomi 2-3 išvykimai, dažniausiai taip pat siūlomas nakvynė.

Keltų operatoriai

Yra mažiausiai keturi keltų operatoriai, siūlantys keltus tarp Lenkijos ir Švedijos. Šiuo metu keltų operatoriai tarp Švedijos ir Lenkijos yra „Unity Line“, „Polferries“, „TT-Line“ ir „Stena Line“. Lenkijos keltų operatoriai („Unity Line“ ir „Polferries“) turi tvirtą poziciją rinkoje, tačiau yra ir kitų. Atsižvelgiant į sąlygas laive, rasite didelį asortimentą, priklausomai nuo siūlomo maršruto ir laivo. Tarp Švedijos ir žemyninės Europos vyksta didelis krovinių srautas, todėl didelis dėmesys bus skiriamas sunkvežimių vairuotojams ir krovinių klientams.


Kiti Baltijos keltų maršrutai


Keltų bilietų paieška

Šiame puslapyje minimus maršrutus galima užsisakyti tiesiogiai su FerryScan! Mes padėsime jums kiekviename užsakymo proceso etape.

Ieškokite kelionių čia
Kelto skenavimo logotipas
Sklandžiam svetainės veikimui, jūsų naršymo patirties gerinimui bei rinkodarai naudojame slapukus. Spausdami sutinku ar toliau naršydami svetainėje, Jūs sutinkate su slapukų įrašymu. Daugiau informacijos